Hình bìa

The nutrition handbook for food processors

            This classic dictionary remains an essential reference book for all those who need to know about nutrition, dietetics, food sciences and food technology. provides succinct, authoritative definitions of over 5000 terms in nutrition and food technology Definitions range from abalone and abscisic acid to zymogens and zymotachygraph. In addition, there is nutrient composition data for 287 foods. ‘This valuable book continues to fulfil the purpose of explaining to specialists in other fields the technical terms in nutrition and food processin.

Loại tài liệu:
Tài liệu tham khảo
Tác giả:
C. J. K. Henry, C. Chapman
Đề mục:
Công nghệ thực phẩm
Nhà xuất bản:
Woodhead Publishing, 2002
Định dạng:
pdf
Định danh tư liệu:
664.8e
Ngôn ngữ:
eng
Lượt xem: 1 Lượt tải: 5
Loại file Tập tin đính kèm Dung lượng Chi tiết
12. CNSHTPCN.03-[C._J._K._Henry__C._Chapman]_The_Nutrition_Handbo(BookZZ.org).pdf Kb XemTải